Голова Олешківської районної ради терміново зустрівся з керівниками аптечних підприємств

аптеки, Потоцький, нарада
Сьогодні, 17 березня голова Олешківської районної ради Павло Потоцький зустрівся з керівниками аптечних закладів району, директорами закладів охорони здоров’я, швейної фабрики «Юність».

Перше питання, яке задав голова районної ради: чи є в наявності аптек захисні медичні маски, антисептики та противірусні засоби. Виявилося, що на даний час в аптечних мережах вищеназвані товари – дефіцит, хоча є на складах постачальників.

Директор швейної фабрики «Юність» Тетяна Новодранова повідомила присутніх про готовність підприємства виробляти захисні маски, презентуючи свою продукцію.

Вирішили укласти відповідні договори щодо виробництва масок для працівників закладів охорони здоров’я та населення, використовуючи існуючу в районі аптечну мережу.

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький закликав підприємців фармацевтичної та медичної галузі до активної співпраці заради боротьби із поширенням у світі гострої респіраторної хвороби, спричиненої новим коронавірусом.

За матеріалами Олешківської районної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон