В Олешківській райраді провели нараду з питань запобігання поширенню коронавірусу

Олешки, райрада, нарада, коронавірус
Сьогодні, 16 березня голова Олешківської районної ради Павло Потоцький провів нараду з питань запобігання поширенню на території району коронавірусу COVID-19.

На нараді були присутні заступник голови Костянтин Буганов, радник голови Людмила Шелудько, заступник голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Віктор Трембач, директор КП «Олешківська центральна районна лікарня» Олег Попенко, директор КНЗ «Олешківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Світлана Сердюкова, директор КНП «Олешківська районна стоматологічна поліклініка» Сергій Лєба, начальник відділу державного нагляду за дотриманням вимог санітарного законодавства районного управління Держпродспоживслужби Петро Войтович, лікар-епідеміолог Олена Дарієнко, начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук.

Під час наради присутні обговорили наявність і потреби у медичному обладнанні, засобах індивідуального захисту, дезінфікуючих засобах, антисептиках і засобах симптоматичного лікування та доукомплектування всім необхідним лікувальних закладів району на випадок виявлення хворих осіб.

Також не залишилося поза увагою присутніх питання забезпечення дотримання вимог протиепідемічного режиму, біологічної безпеки та біологічного захисту у разі виявленні осіб, які захворіли на коронавірус.

Підводячи підсумки наради голова районної ради Павло Потоцький запропонував розробити та довести до відома населення відповідний план заходів на випадок захворювання на коронавірус, який буде розміщений на сайті Олешківської районної ради.

Олешківська районна рада
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон