Чиновники Генічеської РДА просили у районному бюджеті кошти на власні потреби

Генічеськ, чиновники, потреби
Сталося це вчора, 13 березня під час сесії Генічеської районної ради - керівники місцевої райдержадміністрації звернулась до депутатів з проханням, через програму підтримки органів виконавчої влади, виділити їй гроші з місцевого бюджету.

Як з’ясувалося, гроші чиновники Генічеської ГДА просили не на нагальні потреби всієї громади і не на боротьбу з загрозою епідемії… Виявляється - до кінця року чиновникам райдержадміністрації на зарплату, канцтовари та інше, не вистачає 3,2 млн гривень.

…В Кабміні про цю проблему знають. Але щоб не було заборгованості, кошти потрібні зараз. Без вас ми не справимося. Нашим працівникам потрібно годувати свої родини“, – звернувся на сесії до районних депутатів голова РДА Андрій Онищенко.

Мова йшла про 1,4 млн гривень залишку вільних коштів на рахунках Генічеського районного бюджету. Проте райрада відмовила передати кошти на зарплату працівникам РДА, мотивуючи тим, що це - справа держави.

За словами голови райради Андрія Євстратова, в районі наразі достатньо проблем і зайвих коштів нема. Крім того, на думку Євстратова, в за останній час ефективність роботи райдержадміністрації впала…

У вас є вищестоячі органи, які вас повинні забезпечувати фінансуванням. Якщо б у нас була можливість, ми би ці кошти вам дали. Але якщо грошей немає, вибачте, будь-ласка…“, – відреагував Андрій Євстратов.


А допомогу РДА на сесії було запропоновано надати у вигляді… звернення до центральних органів влади, яке депутати прийняли одноголосно!

За матеріалами «Новий візит»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон