Херсонців запрошують насолодитися красою та відпочити душею

ікони, Рожков, музей
У Херсонському художньому музеї ім. О. Шовкуненка, на численні звернення до Юрія Рожкова - організатора експозиції "Небо на землі", саморобні ікони демонструватимуться до 22 березня.

Окрім того, люди збираються на духовні семінари. Теплі зустрічі херсонців на тлі неповторних рукотворних ікон продовжуються!

"У час, коли паніка поглинає думки, штовхає людей на необдумані вчинки, варто зупинитись, задуматись про життя, стосунки з оточуючими, наслідки... Я запрошую усіх до світлиці музею - просто насолодитися красою та відпочити душею."

Розповів Отець Сергій Павелко, священник, який разом з родиною створював ці ікони: "Уже 2 дні поспіль я маю можливість спілкуватися з херсонськими педагогами і студентами. Хочу зазначити, у Херсоні дуже світла молодь! Ми ділимося один з одним цим світлом, говоримо абсолютно про все! Це - своєрідна арт-терапія. Дякую Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи "Добро переможе" за такі миті".
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон