У Херсоні триває творчий конкурс

Херсон, конкурс, малюнки
У Херсоні 73 дошкільних заклади представили роботи своїх вихованців на конкурсі художньої творчості "Світ очима дітей". Роботи художників можна було побачити на виставці у 22-му дитячому садку.

На виставці представили 184 роботи, - говорить директорка 22-го садка Маргарита Омутних. Вони виконані у різних техніках – є пластилінові, картини з вовни, виконані олівцями, крейдою та фарбами. Цього року тема дитячих робіт - "Стежинами рідного краю", тому багато своїх творів діти присвятили подорожам.

Голова журі Юлія Сліпіч говорить, що сьогодні (11-го березня-ред.) оберуть роботи переможців з трьох районів міста. Серед яскравих малюнків, присвячених подорожам з родиною, зустрічаються і трагічні історії, - говорить жінка: "Одна робота вразила своєю реальністю: на ній зображена війна. І я зрозуміла, що родичі цієї дитини залишились на території, де зараз війна. На малюнку горять хати, падають бомби і дуже сумні родичі дитини. А інша частина цієї ж картини, - сонячна, з посмішками, і написано Херсон".


Переможців творчого конкурсу «Світ очима дітей» визначать 20-го березня.
За матеріалами Суспільний Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон