Уродженка Херсона про карантин у Німеччині

Німеччина, коронавірус, карантин, хворі
У кількох федеральних землях Німеччини через коронавірус запровадили карантин у школах та дитячих садках. Кількість хворих по країні перетнула відмітку в дві тисячі. Найбільше хворих у землі Північний Рейн-Вестфалія, - розповідає херсонка Ірина Шумахер, яка живе в німецькому місті Юліх:

"Ситуація в Німеччині, звісно, не дуже добра. Зареєстровано 2 тисячі 369 випадків. З них 688 – в нашій федеральній землі Північний Рейн – Вестфалія. Також є статистика по смертельних випадках – це п`ять осіб. Із них троє людей померло в нашій федеральній землі, одна людина – в Баварії та одна – в Баден-Вюртемберзі.

В нашому окрузі Дюрен зафіксовано 15 хворих. Найпроблемніший район в Німеччині – це сусідній округ Гайнсберґ, звідки й пішло захворювання. Для недопущення поширення інфекції запроваджено карантин. В нашій федеральній землі частково закриті школи та дитячі садки – це округи Гайнсберґ та Дюрен. Баварія та Заарланд – вони закрили всі школи та дитячі садки.

Також усі дитсадки та школи закриють з 16-го березня в Берліні. Паніки, яка була на початку, вже нема. В продуктових магазинах полиці знову заповнені – люди зрозуміли, що продукти нікуди не зникнуть".


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон