Херсонщина долучається до всеукраїнської екологічної акції

Херсонщина, акція, екологія
Під Херсоном Антонівска ЗОШ 21 "Зелена школа", вже долучилася до всеукраїнської екологічної акції "Озеленення України", яка має відбутися 21 березня.

Сосни, які учні посадили на території школи 3 роки тому, вдало прийнялися і добре ростуть завдяки гарному, постійному догляду "Зеленої хвилі", еко-ценру закладу! Ось і зараз "Зелена хвиля" організувала висадку ще 150 молодих саджанців сосен, як на території школи так і за її межами!

Заклад має наміри разом з батьками, учнями, колективом школи, за підтримки громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе" та громадських організацій Херсонщини, приєднатися до акції озеленення всіє України.

Наразі в планах висадити 21 березня на території селища Антонівки і за підтримки нашого лісничого господарства кілька тисяч саджанців сосен та берез. Слід зауважити, що минула акція озеленення має добрий результат - близько 40% молоденьких сосен прийнялися, а висаджено їх було близько 4000.

Друзі, долучайтесь до "Зеленої хвилі"! Хай наша планета завжди буде чиста і зелена!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон