Дорогами Херсонщини займатиметься нова установа

Гусев, дороги, держава
Своїм розпорядженням від 27.02.2020 року голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв утворив державну установу «Місцеві дороги Херсонщини». Знаходитись це державне підприємство буде за адресою: місто Херсон, проспект Ушакова, 47.

Цим же розпорядженням на посаду директора новоствореної установи він призначив Науменка Едуарда Анатолійовича. До роботи він мав приступити вже 28 лютого.

Чим займатиметься нова установа? Вона є юридичною особою публічного права, заснованою на державній власності, функціональне управління якою здійснює Департамент будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської обласної державної адміністрації.

Основною метою діяльності ДП «Місцеві дороги Херсонщини» прописане виконання функцій замовника та технічного нагляду під час нового будівництва, реконструкції, капітального та поточних ремонтів і експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, дотримання їх експлуатаційного стану відповідно до нормативно-правових актів, норм та стандартів розвитку мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення, сталого функціонування, створення умов для безперервного та безпечного руху транспорту на них.
Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон