У Херсоні відкрився Перший екологічний форум підприємців

Рожков, форум, екологія
Насправді, проблема екології - не просто назріла, а вже й перезріла, екологію вже треба не просто берегти, а рятувати, - наголосив у своєму виступі на форумі херсонський підприємець Юрій Рожков.

- Про це небезпідставно кажуть науковці, розуміють люди. Але, на жаль, далеко не всі. Ми маємо бути екологічно свідомими, не просто говорити, а доводити свою позицію справами.

На перший погляд, може здивувати питання "як від херсонського підприємця залежить стан Чорного моря, річки Дніпро, неба, врешті решт?" Відповідь - безпосередньо! Продукуючи товар, підприємець має дбати про мінімізацію викидів в атмосферу, ґрунт і водойми.

Важливу роль відіграє й сировина продукції. Адже, після використання, скажімо, миючих засобів, відходи потрапляють у навколишнє середовище, а щось і залишається в організмі споживачів.


- Те, що потрапило на шкіру, слизову, в дихальні шляхи. А тому варто обирати екологічно чисту продукцію. Не лише з міркувань власної безпеки. Маємо думати глибше, бачити ширше!

Мені приємно, що серед експертів-лідерів Форуму підприємців Чорноморського узбережжя Херсонщини мав можливість поділитися з громадою своїм багаторічним досвідом. Дійсно, приватне підприємство "Інтер Склад" офіційно визнано Лідером галузі.

Пишаюся цим і вважаю, що напрацювання мого бізнесу корисне для розуміння молодих підприємців, як треба дбати про екологію та людей. Наша продукція "Clime" полюбилась не лише херсонцям чи українцям, а й споживачам багатьох країн Європи.


А там у сертифікації якості обізнані дуже добре, бо про свою екологію почали дбати набагато раніше! Ми ж лише вчимося сортувати, прибирати, переробляти. І я щиро вдячний кожному із земляків за їх небайдужість. Таких людей все більше. І це дає надію на те, що у нас вийде зберегти для наших дітей та онуків здорове середовище існування, - сподівається Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон