Ігор Колихаєв привітав Нову Каховку з Днем народження

Ігор Колихаєв, Нова Каховка, День народження
Народний депутат України Ігор Колихаєв привітав жителів міста Нова Каховка на Херсонщині з Днем народження рідного міста:

- Шановні мешканці Нової Каховки! Вітаю вас з Днем народження вашого міста! Вам випало щастя жити у новому, прекрасному населеному пункті, який був спланований та побудований як зручний і сучасний поліс.
Нова Каховка стала рідною і для мене, адже ми з вами разом пройшли вибори до Верховної Ради України, під час яких ви висловили свою підтримку мені і обрали своїм представником у Парламенті.

Після виборів я постійно співпрацюю з керівництвом міста і з вами, шановні новокаховчани. Ви звертаєтесь до мене зі своїми громадськими та особистими питаннями, і я їх вирішую, використовуючи увесь наявний арсенал повноважень народного депутата.

Ваше місто має свою особливу атмосферу і енергетику, а ви є творчими й талановитими людьми. Можливо це наслідки того, як формувалась громада Нової Каховки, адже серед вас представники різних куточків колишньої величезної держави.

Сьогодні буде доречним згадати тих, хто створив Нову Каховку, хто подарував нам це прекрасне місто на мальовничому березі Дніпра.

Нехай місто і надалі розвивається, наповнюється новими ідеями, стає комфортним і безпечним.

Жителям Нової Каховки я бажаю щастя, здоров'я й добробуту! Разом будемо працювати і берегти нашу державу, місто й родини, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!, - привітав Ігор КОЛИХАЄВ.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон