У Скадовському районі проводять зі школярами профорієнтаційну роботу

скадовськ, школярі, завод, наш продукт
Профорієнтаційна робота завжди мала достатній вплив на обрання професії молодими людьми, школярами, особливо ставши актуальною у наш час, коли нелегко відшукати свій напрямок руху, обираючи місце роботи.

Та незважаючи на час та складнощі, рекомендувати школярам вакансії та робочі місця-справа потрібна і сьогодні ми разом з представниками Скадовської філії ОЦЗ та старшокласниками Шевченківської ЗОШ побували на одному зі стало працюючих переробних підприємств Скадовщини - Широківському консервному заводі.

Директор підприємства Сергій Кривенко провів докладну екскурсію підприємством, та розповів про тонкощі переробки овочів та фруктів до стану смачної продукції. Разом з керівником підприємства розповідав про майже десятирічний досвід роботи заводу голова Скадовської райспоживспілки Олександр Касьяненко, який є свідком становлення та роботи підприємства.

Діти на власні очі переконалися у складності технологічних процесів виробництва, у тонкощах організації та роботи подібного підприємства, а ще, дізналися про наявність вакантних робочих місць та перспективи працевлаштування саме на даному заводі. Я сам із захватом пройшовся усіма циклами виробництва, та дізнався багато чого цікавого про виникнення такої смакоти, як томатний сік, соуси, консервація, тощо.

Адже підприємство працює, незважаючи на складний економічно час, пору року та інші тонкощі робочого процесу. А ще й має вільні робочі місця, з непоганою, як для нашого регіону, зарплатнею. Тож Олександр Касьяненко, розповідаючи про роботу заводу, запросив майбутніх потенційних працівників до плідної співпраці, запропонувавши школярам звернути увагу на вакансії консервного заводу, при виборі майбутніх професій.


Та найприємніше чекало на шанованих гостей заводу у прекрасно обладнаній заводській їдальні. Дегустація страв та продукції, що випускає завод. Ми всі переконались, що це дуже смачно, тож якість продукції має ще більше заохотити молодь до роботи саме на цьому підприємстві. Адже це - НАШ ПРОДУКТ!

Олександр КОРОТІН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон