У херсонському аеропорту посилено заходи захисту від коронавірусу

коронавірус, аеропорт, облдержадміністрація
Про це повідомив перший заступник директора КП «Херсонські авіалінії» Анатолій Ткач, пише офіційний сайт Херсонської обласної державної адміністрації.

Зокрема, в аеропорту визначена окрема епідеміологічна карантинна стоянка для літаків (якщо борт санітарний або на ньому громадяни з підозрою на хворобу).

Персонал, залучений до обслуговування рейсів, які прибувають із країн з ускладненою епідемічною ситуацією, укомплектований респіраторними масками, гумовими рукавичками та засобами для дезінфекції.

Перед трапами встановлено спеціальні килими, оброблені дезінфікуючим розчином, у терміналі – бактерицидна лампа.

Пасажирів, у яких є симптоми, схожі на вірусні респіраторні захворювання, оглядатиме фельдшер аеропорту та вимірюватиме температуру за допомогою безконтактного термометра. В разі підозри на коронавірус до приїзду медпрацівників людей ізолюють у спеціальну кімнату. Потім їх доставлятимуть у медичний заклад для комплексних консультацій та обстежень. Приймає людей Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г.І. Горбачевського.

Жодного випадку коронавірусу в Україні, у тому числі - на Херсонщині, поки що не зафіксовано.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон