На Херсонщині розперезалися «металісти»

Металісти, каховка, злочинці
«Металісти» знову активізувалися у Каховському районі Херсонщині. Тут серед ночі хтось через вікно заліз до приміщення недіючої школи у селі Петропавлівці, та перетягав на двір і вкрав 34 регістри (секції) батарей центрального опалення. Батареї зникли, свідків злочину не було, однак оперативники навідалися до навколишніх пунктів прийому металобрухту. І в одному з них, що знаходився у Каховці, знайшли вкрадене. А за описом працівника пункту «вирахували» й особу продавця.

Ним виявився 24-річний мешканець села Дмитрівка. Він саме повертався з поїздки до батьків, котрі мешкають у селі Малокаховка. А біля Петропавлівки зупинився на автозаправці, аби «збадьоритися» філіжанкою гарячої кави. Оглядаючи місцевість, накинув оком на явно закинуте приміщення колишнього навчального закладу, яке ніхто не охороняв.

Миттю виникла ідея туди залізти й чимось поживитися, і злочинець негайно її втілив у життя – повитягував з будівлі батареї, повантажив їх на свої «Жигулі», та й повіз здавати, тішачись випадковому «заробітку». Та легка нажива обернулася великими проблемами: за два дні правоохоронці знайшли й батареї, і їх викрадача. Майно повернули на попереднє місце зберігання, а селянин відповість за крадіжку по закону.

Шукачі легких заробітків навідалися і на поле фермерського господарства біля села Ольгівка. Тут вони «розкурочили» обладнання для поливу, знявши з «Фрегата» водомети загальною вартістю у сорок тисяч гривень. На жаль, «гарячим слідом» цей злочин розкрити не вдалося. Пошук деталей і злочинця триває.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон