Прикордонники посилюють заходи безпеки на півдні Херсонщини

прикордонники, безпека, Крим, південь, адмінмежа
На адміністративній межі з ТОТ Крим та на узбережжі Азовського моря з 23 лютого прикордонники проводять спеціальні заходи з залученням мобільних підрозділів, прикордонної авіації та Морської охорони. Метою заходів було забезпечення дотримання вимог законодавства у рамках компетенції Держприкордонслужби та запобігання правопорушенням.

Під час спеціальних заходів на ділянках Херсонського та Бердянського загонів прикордонники здійснюють подворові обходи та проводять роз’яснювальну роботу з місцевим населенням. Протягом доби 23 лютого прикордонні наряди оглянули близько двох сотень транспортних засобів, перевірили 23 місця базування маломірних плавзасобів, перевірили стан дотримання режиму в КПВВ. В 12 випадках не допустили вихід в море маломірних плавзасобів поза пунктами базування. Стосовно 16 порушників прикордонного режиму склали протоколи адміністративних правопорушень. Виявили 10 випадків незаконного вилову водних живих ресурсів, браконьєрські знаряддя вилучили.

Спеціальні заходи продовжуються.








© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон