Фермери з Херсонщини планують зібрати перший урожай суниці вже в квітні

суниця, квітень, фермери
В Херсонській області родина фермерки Лідії Боєвої побудувала теплиці, де вирощуватимуть суницю садову. Урожай очікують вже в квітні. Про це повідомив Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва на своїй сторінці у Facebook.

«У с.Долматівка Херсонської області цього року врожай суниці садової очікують вже у квітні. В чому цінність ранньої ягоди? Для споживача — це довгождані вітаміни, для фермера — можливість продати свою продукцію вдвічі дорожче, чим у сезон. Саме тому родина Лідії Боєвої, членкині Рада жінок-фермерів Херсонської області, у січні побудувала теплиці, причому побудувала за 2 тижні», — зазначається у повідомленні.

Будівництво теплиць на півдні України — це вже тенденція. Фермери хочуть отримувати декілька врожаїв на рік, зберегти овочі, ягоди від спекотного сонця літом, травневих і жовтневих заморозків, отримати гарну ціну за першу продукцію.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон