Херсонські школярі писали твори англійською

Херсон, англійська, конкурс
У Херсонській обласній бібліотеці імені Олеся Гончара 106 учнів херсонських навчальних закладів долучилися до конкурсу з написання творів англійською під шефством волонтерів Корпусу миру США.

Взяти участь у конкурсі, написати твір англійською та перевірити свій рівень володіння мовою можуть усі охочі, - говорить координаторка центру "Вікно в Америку" Тетяна Донченко, - такий конкурс у Херсоні проходить вдруге: "Це конкурс Корпусу миру в країні, і проводять його волонтери Корпусу миру в Україні. У нас в Херсоні він проводиться вдруге. До того не було волонтерів, тому не проводився і конкурс.

Минулого разу ми спробували, тому вийшло досить вдало. І дітям сподобалося, тому можна це повторити, тепер до нас багато шкіл прийшло і людей побільше, ми не рахували скільки, але так достатньо людей. Сподіваємося, що всі вони напишуть дуже добре ці твори. Конкурс складається з того, що вони отримують теми творів, для кожного класу є свої теми – дві, одну з них на вибір обирають і пишуть англійською мовою протягом години. Вони не мають права користуватися словниками чи телефонами".


Учні починають писати, теми заздалегідь не знають, щороку вони різні. Обирають теми такі, у яких дітям можна проявити уяву, - говорять координатори конкурсу. Перевірити твори учасників конкурсу та визначити переможців обіцяють до неділі, 23-го лютого.

За матеріалами Суспільний UA

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон