Створення центрів надання адмінпослуг на кордоні Херсонщини підтримали американці

США, ЦНАПи, Херсонщина
Агентство США з міжнародного розвитку, USAID, підтримало створення ЦНАПів у сервісних зонах КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» на території Херсонської області на адмінкордоні з окупованим Кримом.

Про це розповів голова обласної адміністрації Юрій Гусєв, «Ми наближаємо сервіси до тих, хто проживає на тимчасово окупованих територіях. Перетинаючи адмінкордон, вони мають можливість отримати понад 100 послуг на обох пунктах в’їзду/виїзду», – зазначив голова ОДА на конференції «Наближаючи послуги» в Києві.

Голова облдержадміністрації Юрій Гусєв прозвітував про особливості надання адміністративних послуг на територіях районів, які межують з тимчасово окупованим Кримом.

У ході презентації очільник області наголосив, що створення ЦНАПів у сервісних зонах на території КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» підтримано Агентством USAID та обласною державною адміністрацією. В них вже облаштовані робочі місця, працюють електронні черги, термінали для сплати за послуги, є дитячі куточки.

За інформацією ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон