Херсон під час флешмобу «Хори громад єднають Україну»

флешмоб, хор, громади

Київщина, Львівщина, Донеччина, Миколаївщина, Хмельниччина, Херсон – У день закоханих 10 громад різних регіонів заспівали єдину пісню в рамках всеукраїнського флешмобу «Хори громад єднають Україну».

Різні за віком, професією, інтересами та зовсім незнайомі між собою херсонці почали збиратися у Торговельно-розважальному центрі «Фабрика» задовго до початку заходу.

Ініціатором та координатором співочого проекту став Фонд громади міста Херсон «Захист». Голова правління Лариса Польська ділиться, Херсон став першим містом в Україні, в якому заспівали у форматі Community хору. Цю ідею настільки вподобали інші регіони України, що вирішили організувати масштабний всеукраїнський флешмоб.

Та об’єдналися херсонці не лише заради співу, а й благодійної справи. Під час заходу можна було за символічну ціну, 10 гривень, придбати сувеніри з атрибутикою проекту. Усі зібрані кошти підуть на створення майданчика Open Space у херсонському спеціалізованому інтернаті для дітей з вадами слуху.

Яскраво, емоційно і впевнено. Такі різні херсонці за годину стали єдиною командою і довели «Пісня єднає»

ТРК Херсон плюс

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон