Весна на Херсонщину щастя принесе?

Служба щастя Херсонщина
Службу щастя в Херсонській обласній державній адміністрації очолила 32-річна Весна Карпук. Ініціатором створення цієї структури став очільник ХОДА Юрій Гусєв.

Мешканці Херсонщини скептично сприйняли створення такої служби. У соцмережах публікували пікантні світлини Карпук і кепкували з самої структури та її очільниці. Писали, що раніше вона працювала звичайною продавчинею і стриптизеркою.

На сайті ХОДА вказано, що Весні Карпук 32 роки, сама виховує сина. Народилась та виросла в Херсоні. У Херсонському державному університеті здобула дві спеціальності – філологічну та економічну. Протягом 7 років працювала директором у ТОВ «Пул енд Беа Україна».

Як розповіла сама Весна, про вакансію начальника Служби щастя та покращення якості життя облдержадміністрації вона дізналась восени, і з тих пір ні на секунду не сумнівалась у тому, що зробить все можливе, аби стати частиною цього важливого проєкту.

«Хочу, щоб ми всі були щасливі, любили свою країну і рідне місто, раділи кожному дню і прожили своє життя не дарма! Дуже багато залежить від кожного з нас, і я щаслива, що саме я зможу зробити свій внесок у спільну справу», – наголосила Весна Карпук.

І ось тепер Весна Карпук вперше розповіла, чим буде займатись на посту очільниці Служби щастя в Херсонській області та прокоментувала пікантні фото у соціальних мережах. Про це вона розповіла на сторінці Херсонської облдержадміністрації в Фейсбуці.

Весна каже, що Служба щастя буде проводити соціологічні дослідження, за результатами яких будуть зрозумілими першочергові потреби громадян: «Результати цих досліджень будуть впливати на роботу всіх структурних підрозділів ХОДА. Ми повинні виховувати здорову націю, тому дітям змалечку будуть розповідати про превентивні заходи охорони здоров’я, щоб вони якомога довше залишалися здоровими».

Жваве обговорення у соцмережах викликали пікантні знімки Весни. Сама ж очільниця Служби щастя розповіла, що ніколи б не зробила того, за що потім їй було б соромно перед друзями, знайомими чи батьками.

Каже, що на таку фотосесію погодилась після пропозиції подруги – взяти участь в одному проекті спрямованому на те, що після народження дитини життя не закінчується і жіночність не повинна відходити на другий план.

Утім, створення Служби щастя різко розкритикував 38-річний Олександр Дубинський, російськомовний український журналіст, політик, блогер, ведучий програми «Гроші» на телеканалі «1+1», а також народний депутат України 9-го скликання від партії «Слуга народу», заступник голови комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

Так, на відео, опублікованому в Ютубі, (Обережно! Використовується нецензурна лексика!) Дубинський критично і з використанням ненормативної лексики висловився про створення губернатором Херсонської області Юрієм Гусєвим «служби щастя» в складі ХОДА, а самого Гусєва назвав порохоботом, який керує областю за допомогою смартфона і проводить в Києві більше часу, ніж в Херсоні.

За матеріалами Нова Каховка.City
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон