Школам Генічеського району допомагають благодійники

Школи Черепаха Генічеськ
Про це з вдячністю повідомили батьки учнів Павлівської ЗОШ Генічеського району Херсонщини:

Діти – найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості.

І тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива, наші доньки і сини будуть щасливими та впевненими у сьогоднішньому дні. І це добре розуміють наші дорогі спонсори – Благодійний фонд Альберта Черепахи.

Одним із свідчень цього стала реальна допомога нашому другому класу. Класний керівник Олена Федорівна Крупенко, учні та батьки висловлюють найтепліші слова подяки Альберту Вікторовичу та колективу Благодійного фонду за зміну старої класної дошки на нову.
Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низькій уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Хай щастя завжди супроводить Вас, людська повага і шана не минають, а вашу мрію й працю повсякчас, лиш визнання вінчають! Хай вам усім Бог посилає своє благословення на всі ваші добрі справи!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон