В Херсоні школяр отримав цінний подарунок за допомогу у розкритті вбивста

вбивство, поліція, школяр, подарунок, годинник

Сьогодні під час робочої наради начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін вручив нагороду, наручний годинник з символікою ГУНП, 14-річному Владиславу Трачу з Іванівського району. Уважність учня 8-го класу Новодмитрівської загальноосвітньої школи I-III ступеня допомогла розкриттю тяжкого злочину – вбивства чоловіка.

Полковник поліції Олександр Прокудін запросив школяра в Головне управління Національної поліції області, аби особисто подякувати йому та відзначити за допомогу. Олександр Сергійович вручив Владиславу цінний подарунок - наручний годинник з символікою ГУНП.

Очільник поліції області висловив подяку батькам Владислава за гідне виховання сина, а самого восьмикласника запросив у майбутньому поповнити ряди Національної поліції України.

Хоча юний герой помітно нервував, але щиро посміхався, радів наручному годиннику та подякував головному поліцейському області. Олександр Прокудін зазначив, що подарунок Владислав отримав цілком заслужено і завдяки його активній громадянській позиції та небайдужості зловмисник затриманий і незабаром понесе покарання

ВК ГУНП в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон