Херсонські гвардійці здобули першість з дзюдо на змаганнях Південного ОТО

дзюдо, Нацыональна гвардія, змагання

До Херсона з Миколаєва Нацгвардійці військової частини 3056 привезли кубок з першості по дзюдо. Наші бійці зайняли перше загальнокомандне місце серед батальйонів Південного ОТО. У змаганнях брали участь три військовослужбовці контрактної та два строкової служби.

"Я з дитинства займаюся дзюдо і під час проходження строкової служби продовжую тренуватися та постійно підтримую фізичну форму. Для мене честь виступити в команді військової частини і дуже приємно, що докладені до тренувань зусилля дали свої результати - наша команда стала першою серед батальйонів, а я виграв у чотирьох боях", - коментує старший солдат Андрій Палаш.

Зокрема, солдат строкової служби Дмитро Кулиш, який тільки нещодавно склав присягу, вже планує відновитись після цих змаганнях та тренуватись на змагання з бойового самбо.

"Раніше я займався боксом і потрохи іншими бойовими мистецтвами, тому мені не складно і навіть цікаво брати участь у різних боях. Крім того, в моїх планах - відслужити строкову службу, тренуватись та спробувати себе у спецпідрозділі НГУ".

Група інформації та комунікації військової частини 3056 Національної гвардії України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон