Співпраця громад заради якісних медичних послуг мешканцям Олешківського району

Потоцький Олешки медицина
Підписати договір з НСЗУ – це обов’язкова умова, оскільки з 01.04.2020 року медична субвенція буде відсутня. Заклади охорони здоров’я будуть отримувати кошти від Національної служби здоров’я України за надані медичні послуги.

Щоб успішно продовжити співпрацю з НСЗУ, директор КП «Олешківська ЦРЛ» Олег Попенко звернувся до районної влади із проханням сприяти закупівлі необхідного медичного обладнання. Аби винайти можливості у розв’язанні даної проблеми, в кімнаті для селекторних нарад відбулася виробнича нарада за участю голови Олешківської районної ради Павла Потоцького, голови районної державної адміністрації Олександра Дуки, голів місцевих рад, в тому числі об’єднаних громад, директора райлікарні, начальника фінансового відділу райдержадміністрації та інших осіб.
За результатами засідання вирішили – спільними зусиллями, а саме кожна сільська, селищна, міська рада бере участь у виділенні коштів на придбання відеогастроскопу, системи ультрозвукова діагностична експертного класу, монітору пацієнта, аналізатора гематологічного (автоматичного) та іншого обладнання.

Очільник районного депутатського корпусу Павло Потоцький закликав усіх присутніх представників органів місцевого самоврядування обєднатися задля придбання дороговартісного медичного обладнання для Олешківської ЦРЛ, послугами якої користуються всі мешканці нашого району.

Олешківська районна рада
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон