У Херсоні триває підготовка до ЗНО

ЗНО Херсон семинар
У понеділок, 10 лютого 2020 року на базі Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 55 відбувся комплексний навчально-методичний семінар з питань моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання.

Зокрема, учителям початкових класів Людмила Назаренко, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, представила результати загальнодержавного моніторингового дослідження «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей четверокласників».

Учителі української мови і літератури, математики разом із методистами Олександрою Горбушиною і Наталією Черниш проаналізували результати зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році, обговорили питання щодо підготовки випускників поточного року до складання державної підсумкової атестації у формі ЗНО у 2020 році.

Друга частина семінару була присвячена підготовці осіб, які залучатимуться до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. В інструктажі взяли участь представники Херсонських загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 54, 55.

Присутні опрацювали нормативно-правові документи, що регулюють проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, ознайомилися з обов’язками, що покладаються на відповідального за пункт проведення пробного ЗНО, його помічника, старших інструкторів, інструкторів, чергових; розглянули нестандартні ситуації, що можуть виникнути під час проведення тестування, та способи їх вирішення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон