Студентів ХДУ закликали зробити планету зеленішою

ХДУ екосистеми планета
10 лютого у Херсонському державному університеті презентували проєкт «Озеленення України». На захід завітали не тільки студенти нашого навчального закладу, а й молодь з інших вишів.

«Наша мета – привернути увагу до відновлення екосистеми України та світу, створити колективну українську історію успіху, щоб довести собі і показати всьому світу, що ми, українці, вміємо об’єднуватись», – зазначила співініціатор акції, генеральний директор Національного проєкту «Книга рекордів України» Ганна Крисюк. За її словами, організатори планують висадити 1 мільйон дерев протягом 24 годин, долучивши до цієї екологічної акції усю країну.
Також у рамках зустрічі студенти мали змогу поспілкуватися із співініціатором проєкту, засновником і президентом найбільшого українського бізнес-клубу CEO Club Ukraine Сергієм Гайдайчуком. Він повідав молоді про свій життєвий шлях та відповів на запитання студентів.
Тож якщо тобі небайдужа доля нашої планети - долучайся до всеукраїнського флешмобу "Озеленення України.

Орієнтовна дата проведення акції 20 березня 2020 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон