Кримінальні правопорушення та пригоди в Херсоні за добу

злочини,правопорушення,поліція

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 570 звернень, серед яких 114 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких 1 людина загинула та 4 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 141 адміністративний протокол, з них 6 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

- в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 62-річної мешканки мікрорайону «Корабел». Жінка розповіла, що невідомі зловмисники викрали з її банківської картки понад 10 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

- в Скадовське відділення поліції звернулась 32-річна місцева мешканка. Вона розповіла, що знайшла в Інтернеті оголошення про продаж синтезатора. Жінка перерахувала продавцю передоплату 1500 гривень, але товар так і не отримала. За даним фактом проводиться перевірка.

- в чергову частину Каховського відділу поліції зателефонував 22-річний місцевий житель. Хлопець розповів, що невідомі злодії викрали з його будинку комп’ютер та особисті речі. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон