Звичайна безвідповідальність: Нардеп Колихаєв про вислів Брагара

Колихаєв Брагар Слуга народу
Рівень соціальної свідомості багатьох представників монобільшості у парламенті, нажаль, дуже низький.

Про це в ексклюзивному коментарі журналісту «ЕХО Києва» заявив народний депутат Верховної Ради по 184 виборчому округу на Херсонщині Ігор Колихаєв, коментуючи інцидент з нардепом від фракції «Слуга народа» Євгеном Брагарем.

«Щодо поради “нардепа від більшості” продати собаку, то це звичайна безвідповідальність, яку ми спостерігаємо кожного сесійного засідання. Так само безвідповідально вони і голосують. Свідоцтво цього – безкінечні компрометуючі випадки, які ми спостерігаємо чи не кожного дня, починаючи з вересня минулого року. Я вважаю, що ті закони, які приймаються в парламенті цього скликання далекі від реальності і аж ніяк не сприяють економічному зростанню України», – відмітив він.

Народний обранець пригадав результати поїздки на економічний форум в Давос.

«Для мене абсолютно зрозуміло – нас не поважають у світі і в першу чергу через продемонстровану владою недолугу економічну політику. Ми, як народні обранці, повинні працювати над дієвим законодавством, яке виведе Україну у світові лідери, а не давати безглузді поради. До речі, прийняття у другому читанні законопроекту про “продаж землі”, на цьому тижні без попередньої підготовки, теж є безвідповідальною дією», – акцентував увагу він.

Розмовляючи про можливі заходи відносно нардепа Брагара, Колихаєв дав вичерпну відповідь.

«Заходи щодо цього депутата можуть бути, на скільки я розумію, лише в моральній площині. Адже порушені були закони моралі, а не кримінального кодексу. До того ж він начебто вибачився. Однак я вважаю, що домашні тварини для пенсіонерів, як повітря для будь-якої людини і плаский гумор по відношенню до них недоречний», – підсумував він.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон