На Херсонщині селяни власноруч звели для молоді спортивну залу

Херсонщина карате спортивна зала
Один з пожежних села Благодатного на Херсонщині Віктор Сєлюк - професійний спортсмен. Карате він займається два десятки років. У місцевому дитячому садку облаштував спортивну залу - на заняття до неї возять дітей із сусідніх сіл.

Віктор Сєлюк переїхав до України 30 років тому. Спорт, говорить чоловік, - його захоплення. Тепер у вільний від основної роботи час тренує дітей: "У робочий час в пожежній частині працюємо, а ввечері – ось тут, у залі. Займаємося з дітьми карате. Дівчата займаються кросфітом. Приходять і батьки вихованців. Старші діти займаються "залізом". Молоді багато. Якщо чесно, то вже і місця мало для нас всіх...".

Ремонт у спортивній залі робили самі й власноруч виготовляли тренажери, розказує Віктор: "Все зроблено своїми руками. Купували теж за свої гроші. Допомагали батьки вихованців. Допомагав і сільський голова. Можна сказати, що я тут контролюю все. Дивлюсь, як проходять заняття, дивлюся, щоб хлопці правильно технічно виконували вправи. А карате – це моя стихія. Я займаюся з дітьми".

За матеріалами Суспільне UA

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон