Херсонську спортсменку "заблокували" у Китаї

Про це кореспондентам Суспільного повідомила матір дівчини Ірина. За словами жінки, її донька рік тому поїхала до Китаю. Офіційно працевлаштувалась акробаткою в "Cirque du Soleil". Юлія - єдина українка, яка виступає в китайській філії цирку.

На новорічні свята дівчина планувала приїхати додому, проте зробити цього не змогла. Як виявляється, паспорта в дівчини на руках нема - вона подала його до офіційних органів Китаю для продовження візи. Паспорт Юлії Руднєвій так й не повернули, тепер же не дають змоги виїхати з країни.

Як розповідає матір спортсменки Ірина, вона вже зверталась до посольства України в Китаї з проханням допомогти її доньці з поверненням додому, проте отримала відмову...

За матеріалами Суспільне UA


Юлія Руднєва - майстриня спорту України зі стрибків на батуті, кандидатка в майстрині спорту зі спортивної гімнастики, триразова чемпіонка України. Дівчина закінчила Херсонське вище училище фізичної культури.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон