Сесія Олешківської райради пройшла злагоджено і результативно

президії, на яких детально опрацювали всі питання порядку денного.

За традицією голова районної ради Павло Потоцький привітав депутатів, що святкували свій день народження у міжсесійний період.

У ході пленарного засідання розглянули 11 питань порядку денного. Народні обранці внесли зміни до діючих програм в районі, створили комунальне некомерційне підприємство «Олешківська районна стоматологічна поліклініка», заслухали звіт директора КП «Олешківська ЦРЛ», внесли зміни до районного бюджету та інше.

Головне – виділили кошти на придбання комп'ютерних станцій з програмним забезпеченням для районної стоматполіклініки, ремонт флюорографа у Новій Маячці. Спрямували кошти, аби фінансово підтримати громадські організації, що мають соціальну спрямованість.

Також депутати проголосували за видатки на реконструкцію котелень Підстепненської та Раденської школи, ремонт покрівлі Козачалагерської ЗОШ, оновлення системи протипожежного захисту і захисту від прямих попадань блискавок Солонцівській ЗОШ. Не залишили без фінансування капітального ремонту будівель Костогризівської, Олешківської СШ №2, Олешківської СШ №4, реконструкцію санвузла Солонцівської ЗОШ тощо.

У своєму виступі голова Олешківської районної ради Павло Потоцький відзначив роботу директора КП «Олешківська ЦРЛ» Олега Попенка, акцентував увагу на реальність шансів контрактування райлікарні з Національною службою охорони здоров'я України. І хоч є чимало нерозв'язаних проблем, Олешківська центральна районна лікарня є одним із кращих закладів області.

На підтримку районної лікарні народні обранці одноголосно сьогодні виділили кошти на відкриття кабінетів теле-медицини, придбання апарату штучної вентиляції легень, дефібрилятора-монітора.

Сесія районної ради пройшла злагоджено і результативно. Разом з депутатами у ній взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Дука, начальники управлінь і відділів виконавчої гілки влади, керівники бюджетних організацій, громадські діячі, ЗМІ та інші.

Очільник депутатського корпусу висловив щиру вдячність народним обранцям за підтримку та активну життєву позицію.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон