В Олешківській райраді розглядали питання бюджету району

Сьогодні, 28 січня, у ході підготовки до пленарного засідання 48 позачергової сесії Олешківської районної ради, відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів.

Вела засідання заступник голови постійної комісії Тетяна Іващенко. Присутніми були члени комісії: Людмила Шелудько, Іван Сухацький, Олександр Аверін. У даному заході також взяли участь голова районної ради Павло Потоцький, його заступник Костянтин Буганов, представники райдержадміністрації, керівники комунальних підприємств, доповідачі порядку денного та інші.

Засідання супроводжувалося активним обговоренням проекту рішення «Про внесення змін до рішення XLVII позачергової сесії районної ради VII скликання від 17 грудня 2019 року №827 «Про районний бюджет Олешківського району на 2020 рік».

По завершенню комісії всі поправки до проекту рішення були погоджені та рекомендовані для розгляду на сесії районної ради.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон