Селяни на Херсонщині гуртуються і ремонтують дороги власними силами

Херсонці, ремон, дороги
Останнім часом доїхати до села Першопокровки стало доволі проблематично. Кілька кілометрова в'їздна дорога до села перебуває в жахливому стані, скрізь ями і вибоїни.Особливо складно здолати цю ділянку легковою автівкою. Від їзди такою дорогою машини часто ламалися.

Тож місцеві жителі вирішили хоч трохи "підлатати" автошлях власними силами. Їх починання підтримала Першопокровська сільська рада і місцеве комунальне підприємство "Каїш".

Сільська рада домовилася про трактор-навантажувач, комунгосп надав трактор з ковшем, а місцеві підприємці виділили вантажівки.

Цілий день першопокровчани засипали ями та вибоїни камінням і шутром. Вже надвечір водії змогли відчути результат — автомобілі проїжджали цю, ще донедавна непроїздну, ділянку дороги доволі швидко.

Звісно, такого ремонту дороги вистачить тільки до найближчої весни-літа, оскільки каміння та шутер з ям "вибиває" вантажний транспорт. Потрібен капітальний ремонт дороги.

Нагадаємо, що першопокровчани вже не вперше власними силами ремонтують дороги.

В березні 2019 року вони самотужки відремонтували дві дороги в напрямках на Новоолександрівку і Дем'янівку.

Нижні Сірогози.City

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон