В Херсоні боротимуться з незаконною вирубкою зелених насаджень

Від незаконної та невпорядкованої вирубки зелених насаджень у Херсоні страждають мешканці міста, а покарання порушники не несуть.

Наступної сесії Херсонської міської ради — 27 лютого — мають розглянути проєкт рішення про заходи щодо запобігання незаконній вирубці зелених насаджень.

Проєктом рішення пропонується вжити невідкладених заходів щодо припинення безконтрольного вирубування зелених насаджень. У відповідності до проєкту рішення, акти обстежень аварійних дерев обов'язково публікуються на сайті Херсонської міської ради. Акт вступає в силу через 10 днів з дня його публікації. Протягом цього строку акт може бути оскаржений будь-якою особою. Профільний заступник міського голови протягом 3 днів розглядає скаргу та має право скасувати акт. Лише після закінчення строку на оскарження акт набуває чинності та надається заявнику. Таким чином херсонці зможуть заздалегідь знати, які дерева підлягають знесенню, та оскаржити знесення у випадках, коли зноситься зелене та здорове дерево.

Кавун-City

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон