На конкурсі обрано нового керівника Херсонської філії Суспільного

За результатами відкритого конкурсу керівником Херсонської філії Суспільного обрано Рустама Авдєєва.

Загалом у конкурсному відборі 16–28 грудня 2019 року на продюсера UA: ХЕРСОН узяли участь шість претендентів. Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Продюсер Херсонської філії Суспільного Рустам Авдєєв із 2008 до 2017 року працював режисером на телеканалі UA: ХЕРСОН (тоді — ОДТРК), займався реформуванням ранкової програми, пошуком нових форм, виходив у прямі ефіри як режисер, ініціював нові телевізійні проєкти. Має досвід як оператор, ведучий та інженер монтажу.

Здобув освітній ступінь магістра з психології, кваліфікацію викладача вишу, учителя етики, естетики та художньої культури, керівника молодіжних театральних колективів.

З 2015 року є головним редактором кримського інформаційного ресурсу «Радіо «Куреш». Також із грудня 2017-го — журналіст Центру журналістських розслідувань.

Нагадаємо, керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у ньому можуть узяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

Джерело: UA: Суспільне мовлення

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон