Що робити з Олешківським інклюзивно-ресурсним центром?

Для вирішення цього питання голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом з міським головою Дмитром Вороновим та депутатами відвідали об'єкт будівництванового приміщення КУ «Інклюзивно-ресурсного центру».

Для забезпечення діяльності установи, створеної районним органом місцевого самоврядування першою в області ще в 2018 році, Олешківська міська рада надала приміщення в оперативне управління, а депутатський корпус районної ради виділив кошти у сумі 710 тис.грн на реконструкцію закладу.

Інклюзивно-ресурсний центр забезпечений необхідним методичним і дидактичним обладнанням, а от встановити його для використання не має можливості. Аби вирішити проблему, що виникла, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький має намір звернутися до районного депутатського корпусу із клопотанням про виділення коштів з райбюджету на завершення реконструкції майбутньої будівлі КУ «ІРЦ» Олешківської районної ради.

Доводимо до відома читачів, що держава також спочатку спрямувала фінансовий ресурс – 800 тис.грн для завершення ремонтних робіт, а потім повернула їх назад – в державний бюджет.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон