Олена Урсуленко: Не збираюся миритися із безжалісним винищенням зелених зон Херсона

За зверненнями городян секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко виїжджала на місця, де у Херсоні були видалені дерева:

- Ці залишки нагадують сухі та хворі дерева? Жах! У тих, хто відповідає за екологічну складову та озеленення в місті взагалі відсутні професійні знання та бажання розібратись в проблемі.

Бо, роблячи негативний висновок про стан живого дерева, чи є думка про те, як будуть жити наші діти і онуки в майбутньому в місті, яке поступово втрачає озеленення? Що ж ви робите?

Як розібратися з отрутою на березі Дніпра - не знаєте, як зупинити руйнування зелених зон, теж не знаєте! Кого чекаємо? Сором!

Обурює кругова брехня! Майже два роки у місті знищується багато "живих" дерев, а після звернень до відповідних органів місцевого самоврядування представникам громадськості, депутатам надається відповідь, що ці дерева визнані - аварійними.

Але ж, судячи по їх залишкам, можна зробити висновок, що дерева в повному розквіті, просто не в тому місті висаджені нашими батьками й дідами. Бо просто займають місце чиєїсь рекламної конструкції, тимчасової споруди чи зупиночки-супермаркету.

Не збираюся миритися із безжалісним винищенням зелених зон, - заявила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон