Як в Олешківському районі Херсонщини відзначили День Соборності України

З національними стягами у руках, з усмішками на обличчях та в піднесеному настрої аматори Олешківського ЦКД сьогодні, 22 січня розпочали урочистості на центральній площі Олешок,відзначаючи 101-річницю проголошення Акта Злуки.

У даному заході взяли участь голова районної ради Павло Потоцький, голова районної державної адміністрації Олександр Дука, секретар міської ради Віктор Сирота, депутати, представники виконавчої та законодавчої гілок влади, комунальних підприємств, громадських організацій, підприємці, молодь та просто небайдужі громадяни.

Урочистим звучанням Гімну України продовжили святкове дійство. Хвилиною мовчання було вшановано всіх борців за незалежність та соборність України в різні часи її історії.

Виступаючи перед присутніми, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький закликав усіх – від заходу до сходу, від півночі і до півдня,- до об'єднання заради єдиної й неподільної України, заради миру в нашій державі.

На урочистостях лунали патріотичні пісні, відбувся флешмоб за участю юнаків та дівчат нашого краю.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон