Володимир Сальдо відповів на питання: «Хто замовив Гончарука?»

В тому числі і таке питання поставила відома журналістка Ірма Крат українським політикам – таким як Віталій Купрій, Олексій Гончаренко, Ганна Соломатіна та інші.Був серед них і херсонській політик, депутат міськради Володимир Сальдо, який відповів так:

- Хто на ваш погляд міг записати засідання уряду Гончарука? Чи можуть до цього бути причетні іноземні спецслужби, чи ми й самі, без будь-яких спецслужб одне одного добре пишемо?

Будь-хто міг записати засідання Уряду і зробити це могла людина, навіть не задля того, щоб зняти Гончарука, а щоб прославитись. Новий такий собі «Мельниченко»! При такій балакучості і креативності урядовців, іноземним спецслужбам навіть витрачатись не треба, щоб знати, що відбувається в кабінетах української влади.

Більше того, виходячи з того, про що говорили урядовці, то сам зміст розмови ніякої таємниці не складає, а ще раз підкреслює, що вони (урядовці - ред.) не знають, що робити з проблемами, які є в економіці держави.

- Чи може Єрмак "збивати" фігуру Гончарука із ціллю поставити Прем'єр Міністром України Юрія Вітренка?

Навіщо це робити Єрмаку, якщо Гончарук сам виставляє себе в такому світлі, що Президент змушений буде відправити його у відставку!

- Чи підтримуєте ви закон про продаж української землі?

Про продаж землі - ні! Закон, який би встановив єдині для всіх правила, по відношенню до обігу сільськогосподарських земель давно потрібен. Фактично право оренди продається і зараз. І виграють від цього далеко не власники землі.

Наприклад, я розділяю правила, які діють у Франції і за якими землевласником може бути тільки аграрій і продати землю він має право тільки такому ж аграрію, до того ж який проживає тільки у цьому ж департаменті (провінції) і який вже на цій землі працює.

Мешканець Парижу, наприклад, не може придбати землю сільськогосподарського призначення. І я категорично проти таких правил, які дають можливість зосереджувати в одній особі, будь-то фізичній чи юридичній, велику кількість землі!

- Дякую.

Інтерв'ю провела Ірма КРАТ,
спеціально для блогу на Кореспондент

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон