Працівники роти конвойної служби поліції Херсонщини відзначають професійне свято

Сьогодні, 20 січня, працівники роти конвойної служби ГУНП в Херсонській області відзначають своє професійне свято – день утворення підрозділу.

Основне завдання служби окреслюється у двох завданнях – охороняти та конвоювати. У конвойній службі ГУНП працюють 50 співробітників, 10 з них нещодавно прийшли на службу після завершення первинної професійної підготовки поліцейських. Робота конвоїрів непомітна широкому загалу, але надзвичайно важлива: вони конвоюють заарештованих та взятих під варту до судів, слідчого управління або прокуратури; охороняють заарештованих під час проведення слідчих дій за межами спеціальних закладів; охороняють заарештованих і взятих під варту осіб у лікарнях та під час проведення судово-психіатричних експертиз.

Працівники цієї служби мають справу з небезпечними зловмисниками, тож стандартне екіпірування конвоїрів включає бронежилет, зброю та каску. Адже першочергове завдання працівників конвойної служби - не допустити виникнення небезпечної ситуації. Підрозділ оснащений спеціальними автозаками для перевезення затриманих і взятих під варту до судів та місць проведення слідчих дій.

Працівники роти конвойної служби, як і працівники інших підрозділів, підготовлені до дій у різних екстремальних та нештатних ситуаціях. У службі може працювати не кожен, адже робота є досить складною, небезпечною і потребує посиленої уваги. Конвоїри завжди зібрані, впевнені в собі, неупереджені, фізично підготовлені, вміють захистити себе і надати за потреби домедичну допомогу.

Бажаємо працівникам конвойної служби гідного виконання всіх поставлених завдань, любові до своєї справи, терпіння і витримки, порозуміння з колегами, підтримки рідних і друзів!

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон