Павло Потоцький привітав з Хрещенням Господнім

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький привітав з християнським Святом - Хрещенням Господнім:

Шановні жителі Олешківського району! Щиро вітаємо вас із великим святом – Хрещенням Господнім! Цей день знаменує величну подію в історії християнства – Хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа.

Прийнявши понад дві тисячі років тому хрещення в річці Йордан, Господь освятив усі водні простори Землі. Сьогодні Він освячує кожного із нас під час нашого хрещення й, особливо, у День Богоявлення, коли ми очищаємося святою водою.

Нехай священна Йорданська вода очистить душі від усіх тривог і негараздів, а Господь наповнить життя радістю і світлом, обдарує міцним здоров'ям, енергією та довголіттям. Хай сила свяченої води принесе нам мир та спокій, стане джерелом життєвої наснаги, впевненості у намірах й справах, очистить душі від тривог і негараздів, а помисли кожного з нас будуть світлими, вчинки – благородними.

Від щирого серця бажаємо Вам миру й злагоди, гармонії та любові, благополуччя, душевного тепла, натхнення, довголіття, світлої надії та Божого благословення. Хай Господь береже Батьківщину та кожного з нас! Зі святом Хрещенням Господнім!

Голова районної ради П.Б.Потоцький

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон