Чому в Херсоні ламаються нові автобуси

У Херсоні на нових маршрутних автобусах марки "Еталон", які міська рада закупила для комунального підприємства "Херсонкомунтранссервіс", виявлено недоліки, які призвели до поломок.

Про ситуацію розповів директор КП "Херсонкомунтранссервіс" Павло Ткаченко: "Під час їх експлуатації було виявлено поломки. Це відбулося по ходу. Одна із основних – це кермова тяга. Для автобусів із заводу вислали для заміни деталь. Це відповідає гарантійним умовам із заводом-виробником, що було прописано в тендерній документації. Там був люфт керма, коли крутиш кермо, а колеса не крутяться.

Експлуатувати такі автобуси ми не маємо права. Будь-який новий автобус, який випущено із заводу - буде відбуватись таке, і поламки бувають. Добре, що це гарантійний випадок. Я не можу сказати, добрі це автобуси, чи ні. Як директор комунального підприємства, я радий будь-якому надходженню саме нових автобусів, щоб це підприємство розвивалось".

Гарантія від заводу-виробника діє 24 місяці або на 100 тисяч кілометрів пробігу, додає Павло Ткаченко: "Згідно з гарантійними умовами, всі неполадки, які виникають, усуває завод-виробник. У нас не виникало з ним питань. Вони виконують свої зобов'язання в повній мірі"...

За матеріалами Суспільне UA

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон