Юрій Рожков: Завжди шукаю і знаходжу можливості допомогти школам та садочкам Херсона

Зокрема, цього разу, якісні столи і стільці Громадська платформа "Добро переможе", у співпраці з Фундацією "Голландія-Україна" та Благодійним фондом "Мангуст",відвантажила у Комишанському дитсадочку № 63, а Комишанської ЗОШ № 26 отримала офісні та м'які стільці, просторий диван.

Любов Бучинська, директор виховного закладу підкреслила: "Така допомога нам дуже потрібна! Стільців вистачить на увесь персонал. А дитячі столики ми визначились розмістити у групі старших діток "Сонечко", бо меблі відповідають саме цій віковій категорії. Діткам буде комфортно за ними займатись творчістю.

Будемо малювати, ліпити, виготовляти різні поробки. Одним словом, розвиватись! Дякуємо Юрію Рожкову та усім причетним до добрих справ уже не вперше: нещодавно він нам подарував яскраві новенькі татамі для занять спортом. А тепер потурбувався про творчість. Чудово, коли дітки розвиваються гармонійно! Дякуємо за постійну підтримку."


«Наші стільці були вже геть обдерті, спинки відпадали, тому ми звернулися до Юрія Рожкова за допомогою", - розповідає Надія Чорноус, директор Комишанської ЗОШ № 26, що у передмісті Херсона. Тепер керівник школи має нагоду подякувати за якісні сучасні меблі: офісні та м'які стільці, просторий диван. Їх, в рамках співпраці Громадської платформи "Добро переможе", Фундації "Голландія-Україна" та Благодійного фонду "Мангуст", привезли і розмістили у комп'ютерних класах, вчительській та кімнаті соціальної реабілітації.

Юрій РОЖКОВ, лідер Громадської платформи "Добро переможе" підкреслює: "Завжди шукаю і знаходжу можливості допомогти школам та садочкам. Адже діти - це найуспішніший проект суспільства! Якість освіти залежить, передусім, від бажання навчатися і навчати. Тож, комфортні умови мають дуже важливе значення.

Прагну, щоб і наші, херсонські діти, не залежно від того: у селі вони живуть, місті чи селищі, мали все необхідне у школі: зручні парти, стільці, дошки, шафи... усе! А тому, разом з командою "Добро переможе", ведемо постійну співпрацю з добродіями із-за кордону.
І знову передаю нашим європейським друзям подяку з Херсонщини!"

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон