В Херсоні пройша соціальна акція з нагоди Весвітнього дня "Дякую"

11 січня на території торговельно-розважального центру «Фабрика» працівники Херсонської обласної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара провели соціальну акцію «#ДЯКУЮДЕНЬ».

Кожен херсонець та гість міста, завітавши у цей день до ТРЦ, зміг подякувати своїм рідним, друзям, близьким. Для цього усі бажаючі мали сфотографуватись із хештегами, котрі для них підготували бібліотекарі. Маленькі учасники акції отримали невеличкі пам'ятні подарунки, а дорослі – сертифікати на річний квиток до нашої книгозбірні.

Щодня кожен із нас вимовляє слово «дякую» мільйони разів, але чи знаєте ви, що воно має свій власний день? Міжнародний день «дякую», заснований за ініціативи ЮНЕСКО і ООН, покликаний нагадати людям про цінність хороших манер. Вперше цей вислів зафіксували у словнику-розмовнику, виданому в Парижі 1586-го року. У багатьох країнах цей день святкують із великим розмахом, проводячи ярмарки, влаштовуючи освітні акції, конкурси і безліч інших розважальних заходів.

Пам'ятайте, що слова подяки володіють чарівними властивостями – люди за їх допомоги дарують радість один одному, висловлюють увагу і передають позитивні емоції. Тож не забувайте говорити «дякую» своїм близьким, адже кожне слово вдячності є невеличкою частинкою, з якої складаються наші Людяність та Доброта!

Бібліотека дякує всім, хто взяв участь в акції, і окремо висловлює щиру вдячність адміністрації ТРЦ «Фабрика» за співпрацю!

Кожен із учасників «#ДЯКУЮДНЯ» може знайти своє фото на Google-диску.

Гончарівка

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон