Афера з землею на Херсонщині

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Мелітополі, ведуть досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищемпрацівниками Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області та Новотроїцької районної держадміністрації.

За попередньою інформацією, посадовці, скориставшись підробленими державними актами на земельні ділянки зразка 2001-2002 років, зробили державну реєстрацію прав власності на землі сільськогосподарського призначення загальною площею понад 5 тисяч гектарів на підставних осіб.

Попередня оцінка вартості вказаних земель — близько 76 млн грн. У разі доведення вини чиновникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Сільські Вісті

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон