Керівництво поліції Херсонщини визнає прорахунки в роботі своїх підлеглих у Каховці

Сьогодні, 5 січня заступник начальника поліції Херсонщини – начальник слідчого управління Микола Вербицький відповів на ряд питань щодо розслідування події,результатом якої стала смерть молодого чоловіка у Каховці.

Зокрема полковник поліції повідомив, що як тільки слідству стало відомо, що в компанії підозрюваного перебував старший інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Каховського відділу поліції, співробітник наступного дня був відсторонений від виконання службових обов'язків. Про даний факт поінформували Державне бюро розслідувань.

Також головний слідчий поліції Херсонщини зауважив, що за прорахунки в діях каховських поліцейських на початковому етапі досудового розслідування призначене проведення службового розслідування відносно начальника районного відділу поліції та працівників, які безпосередньо мали відношення до цієї справи.

В ході спілкування Микола Вербицький відповів на ряд запитань присутніх громадян і представників ЗМІ та наголосив, що наразі досудове розслідування проводиться слідчим управлінням обласного главку поліції та перебуває на контролі не тільки керівництва обласної поліції, а й керівництва Національної поліції України та Міністерства внутрішніх справ.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон