Козак Мамай у Херсоні про ремонт мріє

Ну дуже інтелігентно й креативно нагадують владі про свої застарілі проблеми співробітники Херсонського краєзнавчого музею.

Вони довго добивалися, аби облрада виділила гроші на ремонт обідраних фасадів будівель літературного й природничого відділень музею, але так нічого не добилися.

Однак пікетувати «Білий дім» не пішли, а натомість на тих-таки фасадах регулярно вивішують плакати із нагадуваннями про плачевний стан історичних особняків.

Спершу на цих аншлагах були делікатні вибачення перед відвідувачами за непоказний вигляд старовинної нерухомості у самісінькому центрі міста.

Втім, вибачення із натяком не подіяли, тож тепер плакати з'явилися інші. На будівлі літературного музею зручненько вмостився козак Мамай із запитанням: «Ой де ж той ремонт забарився?» (дивись фото).

А на стіні природничого музею кабанчик у шапці Діда Мороза войовничо рохкає: «Чекаємо на ремонт з 2008 року» (на знімку). Цікаво, якими будуть наступні зображення, якщо й ці плакати орган місцевого самоврядування проігнорує?

Сергій ЯНОВСЬКИЙ

Фото автора

На знімках: гумористично-сумні плакати на стінах літературного й природничого музеїв Херсона.

Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон