Херсонські юні танцюристи отримали подарунок до Нового року

Спортивні, ритмічні, шалені і неймовірно круті танцюристи з херсонського колективу «VivaDancer» отримали у подарунок від Юрія Рожкова омріяний музичний центр!

"Новорічний подарунок від нашого давнього друга, лідера Громадської платформи Добро переможе Юрія Рожкова мега порадував! Адже у нас потужний темп тренувань і виступів, - поділилась емоціями колективу керівник естрадно-спортивного танцю "Viva Dancer" Наталія Коваленко.

- Такого ритму навіть не витримала музична техніка, зламалася. А тут такий чудовий, доречний подарунок! Сердечно дякуємо! Зараз наша старша група балету відпрацьовує складний номер. На новорічні свята завжди напружений графік. Адже свою творчість глядачам наші маленькі та більш старші танцюристи дарують і в "Драмтеатрі", і в "Ювілейному", Палаці молоді та студентства...

Одразу після новорічних свят готуватимемо акробатичну постановку з трюками. І усе це можливо лише з якісним музичним супроводом! Разом з батьками та дітками дуже вдячні Юрію Рожкову, який від Діда Мороза передав нам потужний музичний центр з усіма необхідними носіями!"


Емоції колективу "Viva Dancer" з радістю розділив лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков, зазначивши: "Нехай наші зірочки сяють ще яскравіше! Заряджають позитивом херсонців. А усі задумані новорічні бажання завжди здійснюються! Вітаю кожного з прийдешніми святами! Друзі, з Новим Роком та Різдвом Христовим!"

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон