Депутат Херсонської міськради Ірина Ценкер відзвітувала перед виборцями за рік роботи

Сьогодні, 28 грудня у школі №44, що у Таврійському мікрорайоні, відбувся традиційний щорічний звіт депутата Херсонської міської ради Ірини Ценкер.

На цей захід завітали небайдужі мешканці округу, який у міськраді вже чотири роки представляє Ірина Іванівна. Перед цим активом, людьми небайдужими до життя свого району і своїх будинків і звітувала депутат.

А вдалося депутатці зробити на окрузі цьогоріч немало. По-перше, вдалося капітально відремонтувати покрівлі у трьох будинках: «Так, це не дуже багато, якщо подивитись на реальну необхідність у капітальному ремонті в місті, але в масштабах округу - це дуже помітна робота. Цього року ми змогли залучити бюджетні кошти на ремонт покрівель у будинках 55 і 49 по вулиці Покришева і одного з корпусів будинку №18 по вулиці 49 Гвардійської дивізії», - розповіла Ірина Іванівна виборцям під час звіту. Ще в одному корпусі будинку 18 по вулиці 49 Гвардійської дивізії було проведено капітальний ремонт системи опалення.

Але найбільше Ірина Ценкер приділяла увагу питанню ремонту та модернізації ліфтів: «Наш округ - це виключно висотні будинки. До мене постійно звертаються виборці із скаргами на непрацюючі ліфти. Щороку все більше ліфтів застарівають і потребують капітального та поточних ремонтів. Тому, у бюджеті ми передбачили достатньо коштів на ці роботи. Це дозволило за рік провести ремонти 15 ліфтів тільки на нашому окрузі. А це означає, що тисячі мешканців зможуть комфортно та безпечно користуватися підйомниками», - каже депутат.

Ремонти ліфтів провели у будинках 47, 49, 53, 55. Наступного року за словами депутата, цю роботу буде продовжено: «Я вже маю попередній список ліфтів, які потребують обстеження та ремонту, і розпочала роботу із Департаментом ЖКХ щодо узгодження графіків ремонту», - поділилася планами Ірина Ценкер.

Окрім того, депутат розповіла, що окрім перелічених «великих проектів» що вимагали серйозних капіталовкладень з бюджету, вона займалася і менш глобальними, але теж важливими справами:

«Під час особистих прийомів, мешканці зверталися із своїми, перший погляд дрібними проблемами. Комусь ми допомагали у ремонті вуличного освітлення, хтось звертався з просьбою відремонтувати тротуар біля під'їзду, а комусь потрібно було обрізати небезпечну гілку. Ці питання ми намагалися вирішувати максимально швидко. І сподіваюсь, ця робота зробила життя мешканців нашого округу трошки комфортнішим», - ділиться Ірина Ценкер.

Окрему увагу депутат приділяла і надалі планує приділяти шкільним та дошкільним закладам округу. Протягом року їй надходили численні запити від вчителів та вихователів. На основі цих запитів депутату вдалося переконати чиновників у необхідності провести капітальний ремонт харчоблоку у дитсадочку №39, медичного блоку у садочку №10 і санвузла у садочку №28. Окрім цього у ці заклади закупили тренажери, обладнання для кухонь, масажні килимки, проектор та ноутбуки.

Не залишала без уваги депутат і школи району: «За рахунок міського бюджету школи району придбали ноутбуки та проектор», - розповіла депутат.

Також депутат відзвітувала, що домоглася в цьому році виділення коштів на ремонт проїзної частини на вулиці Мозолевського (колишня Фрунзе): «Ця вулиця не на моєму окрузі, але я активно домагалася її ремонту, бо це центр нашого міста, ми всі їздимо по цій вулиці. Виявилося, що до цього її не ремонтували 30 років!», - поділилася депутат.

Наприкінці зустрічі Ірина Ценкер поздоровила всіх із Новорічними святами і ще довго спілкувалася із виборцями, вислуховуючи їх проблеми та радіючи їх успіхам.

За матеріалами МОСТ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон