Ігор Колихаєв закликає об’єднатися і відстояти інтереси України

Сьогодні, 28 грудня пройшло засідання комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики, - повідомив народний депутат від Херсонщини Ігор Колихаєв:

- Ми мали вирішити, що робити з чотирма з половиною тисячами поправок, внесених народними депутатами до законопроекту №2178-10 «Про обіг землі сільськогосподарського призначення».

Рішення, прийняте сьогодні комітетом, знову продиктоване «турборежимом» і бажанням якнайшвидше розпочати хаотичний розпродаж української землі.

Керівник комітету і монобільшість «розглянули» і проголосували поправки пакетом. Тобто було порушене найголовніше право народних депутатів – право законодавчої ініціативи. Автори поправок були позбавлені можливості захистити свої пропозиції в законному полі.

Це відбулось на фоні обіцянок голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова не порушувати закон і норми регламенту ВР.

Минулої п'ятниці, 20 грудня, Разумков гучно заявив про підписання меморандуму між депутатськими фракціями та групами про спільну підготовку до другого читання законопроекту №2178-10 під час ефіру програми "Свобода слова" Савіка Шустера. Сьогодні ми побачили чого варті його обіцянки...

Таким чином законопроект найближчим часом може потрапити до сесійної зали для другого читання і голосування в цілому.

Всі українці, хто небайдуже ставиться до майбутнього своєї держави, мають об'єднатися і відстояти інтереси України, її територіальну цілісність та продовольчу безпеку, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!, - закликав Ігор КОЛИХАЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон