Херсонська поліція захищає мера?

Коли до будівлі міської ради стягуються сотні поліціянтів, то мешканці Херсону вже знають - то не новорічні шоу, то міський голова з директорами збиткових комунальних підприємств будуть ділити гроші містян!

Дивним чином ці директори є й депутатами міськради. Чомусь кошти, які відбираються з дитячих садків і шкіл, лікарень і спортивних об'єктів, закладів культури та соціального захисту населення, ідуть на комунальні підприємства.

Дивлячись, які кошти витрачені на "комуналку", розумієш, що Херсон повинен був бути самим чистим, охайним, зеленим містом в Європі - з найкращими дорогами, зручним та екологічним транспортом, який працює цілодобово, зі сміттєпереробними заводами та розвинутою інфраструктурою, а мільйони туристів з Європи, Азії, Африки та Америки вже давно повинні були заполонити унікальні історичні куточки міста.

Зрозуміло, що без захисту поліції, головний чиновник навряд би всидів за столом президії. Тому, що прості люди, які у відчаї приходять на сесії міської ради, дійсно іноді готові не тільки кричати, але й лупцювати тих, хто відбирає у них та їхніх дітей землю, гроші, роботу і, навіть, майбутнє.

Мешканці міста бачать, які саме депутати на кожній сесії відстоюють їх інтереси, б'ються за людей. Але міський голова, через «своїх» депутатів, протягує тільки ті рішення, які задовольняють невеличку купку місцевих "ділків"!

До речі, в органах Національної поліції та інших правоохоронних органах "вилежуються" кримінальні провадження щодо багатьох персонажів, які "вирішують" долю Херсона. Але ж довести їх до суду не має часу - потрібно бігти на сесію та захищати тих, хто давно повинен був бути за ґратами!

Боже, збережи наше місто і мешканців Херсона! З Новим роком та Різдвом Христовим!

Андрій ЯЦЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон